Betaalbaar Online

Social Media

Meer klanten door een social media boost

Social media kanalen zijn een verlengstuk van uw bedrijf. Ze verbeteren de vindbaarheid en zorgen er mede voor dat het aantal website bezoekers en klanten toeneemt. Om uw social media kanalen aantrekkelijk te maken en beter vindbaar te maken heeft u likes, volgers, views en dergelijke nodig. Per kanaal kan dat weer verschillen. Bij Facebook gaat het bijvoorbeeld om de pagina likes. Bij Twitter en Instagram draait het bijvoorbeeld weer om volgers. Een video op Youtube is pas echt populair wanneer deze vaak bekeken is.

Gevonden worden via social media

Gaat men via social media zoeken, dan komen ze als eerst bij de accounts uit welke veel likes en volgers tellen. Heeft u in verhouding tot de concurrenten een stuk minder volgers of likes, dan wordt uw account mogelijk niet eens getoont. Hierdoor wordt u dus ook niet gevonden. Aangezien de likes, volgers en views niet altijd vanzelf komen, kunt u deze eenvoudig laten boosten. Likes en volgers bijvoorbeeld zijn gewoon te koop! Hierdoor wordt u sneller gezien en gevonden, en dat kan nieuwe website bezoekers en klanten opleveren.

Meer likes, volgers en views = beter gevonden worden

Overtuigingskracht

Naast het feit dat u beter op social media gevonden wordt door het hebben van veel likes, volgers en views, overtuigen ze het publiek sneller. Wanneer men tussen 2 bedrijven twijfelt en besluit om beide Facebook pagina’s te bekijken, dan kan de keuze soms snel gemaakt zijn. Een Facebook pagina met 100 pagina likes tegenover een Facebook pagina met 3500 pagina likes is een groot verschil. Veel likes betekent simpelweg een beter product of beter bedrijf, aldus de gedachtegang van de consument.

Meer likes, volgers en views = meer overtuigingskracht

Likes, volgers en views kopen

Het boosten van uw social media accounts is niet ingewikkeld. Heeft u een Facebook pagina, Instagram profiel, Twitter account, Youtube kanaal of een ander social kanaal en wilt u daar meer likes, volgers of views op krijgen, ga dan naar https://www.likes-kopen.nl/

Deze webshop heeft namelijk alles op het gebied van social media boosting. Voor enkele euro’s kunt u al producten bestellen en de prijzen die u ziet zijn inclusief btw. De factuur wordt automatisch toegezonden dus ook de boekhouder is blij.

Producten voor o.a. Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Youtube, Google Plus, Soundcloud en Mixcloud

Onderschat de concurrentie niet

Wat u niet moet vergeten is dat uw concurrenten niet stilzitten. Natuurlijk zijn zij ook bezig om aan de weg te timmeren. Ook het kopen van likes, volgers en views is daar een onderdeel van. Het is namelijk een marketingstrategie die veel ondernemers toepassen. Investeren in social media marketing is het beste wat u kunt doen. Het levert namelijk vele malen meer op dan het kost. Een enorm goede ROI (Return of Investment).

Ook uw concurrenten kopen volgers, likes en views

likes-kopen